Logistika

Pokretni u logistici

Kao i u saradnji sa RECA, ne mora mnogo da se ramišlja o mnogim stvarima. Jer perfektno funkcioniše – skoro samo od sebe. To se odnosi npr. na našu logistiku.

Ostati u pokretu

Logistika je za nas više od  transporta robe od tačke A do tačke B. Mi pod tim podrazumevamo fleksibilne koncepte, koji se prilagođavaju vašim potrebama. U suštini potpuno logično. Šta je u pozadini? Savršena zajednička igra motivisanih saradnika i visoko modernog skladišta i tehnologije transporta, kao i mnogo kreativaca koji nisu umorni i još uvek nešto menjaju i unapređuju.

Koncepti logistike izrađeni po meri

Mi ne menjamu internu logistiku svake nedelje, nego kombinujemo dokazane elemente modularnih procesa i dopunjujemo ukoliko je to potrebno.

Isporuka

Vreme, propusna moć, dnevni učinak su kod nas u fokusu i to vam garantuje maksimalnu sigurnost za vaš proizvodni proces.

Visok servisni stepen

Da bi vaši C-delovi uvek bili 100% dostupni. Najkraće moguće prolazno vreme, omogućeno kroz termin isporuke orijentsan prema kupcu i dinamički prioritet u svim procesima logistike.

Savremene tehnologije

Pored u ovom trenutku najmodernijeg sistema za skladištenje i transport visokih perfomansi, napredni softver za upravljanje skladištem analizira svake 3 sekunde protok materijala i na osnovu utvrđenog odlučuje o novoj situaciji.

Pokazatelji

Dnevno se obradi do 2.800 naloga sa 16.000 pozicija, isporuči 2.800 paketa i do 360 paleta. Svakodnevno se našim kupcima pošalje 82 tone robe.

 

RECA Grupa

Interesuju vas sve internacionalne firme u RECA grupi
Ovde možete da saznate više

Kontakt

Imate pitanja ili tražite odgovarajuću osobu za razgovor? Stupite u kontakt sa nama.

Formular za kontakt

Posetite nas i na...

Osim naše globalne RECA web stranice, prisutni smo i s nizom drugih tema na društvenim mrežama.