Sistem dojavlivanja

Sistem dojavljivanja SpeakUp

S našim Code of Compliance obvezujemo se integrisanim ponašanjem u međusobnim odnosima kao i u odnosima s nasim kupcima, dobavljačima i ostalim poslovnim partnerima. Istraživanja pokazuju da upozorenja od trećih osoba često dovode do razjašnjenja privrednih kriminalnih radnji. Zbog toga smo postavili sistem koji omogućuje da nam osim zaposlenih naše grupacije i treće osobe mogu prijaviti prisutnost kriminalnih radnji i ostalih ozbiljnih Compliance povreda. Ovdje je reč o online BKMS sistemu (Business Keeper Monitoring System).

Ukoliko zelite da nas upozorite preko ovog sistema, možete to učiniti javno ili anonimno. Kako smo mi zagovornici otvorene komunikacije, želeli bismo Vas ohrabriti da nam kod mogućeg upozorenja navedete i Vaše ime i prezime. Vaše podatke ćemo u svakom slučaju tretirati kao strogo poverljive i pri tome uzeti u obzir zaštitne interese svih uključenih strana.

Molimo Vas da u BKMS sistemu otvorite poštansko sanduce kako bi Vas mogli kontaktirati. To nam je važno zbog mogućih dodatnih pitanja ili ako Vaše obavestenje želite kasnije dopuniti s dodatnim informacijama. Ako želite, komunikacija preko poštanskog sandučeta može takođe biti anonimna.

Svrha ovog sistema je da isključivo upozorava na moguće privredne kriminalne radnje ili na definisane ozbiljne Compliance povrede u našoj grupi. Zloupotreba u druge svrhe može biti element za kazneno delo.

Ovde nas možete upozoriti >>                                             

Hvala Vam na podršci!

RECA Grupa

Interesuju vas sve internacionalne firme u RECA grupi
Ovde možete da saznate više

Kontakt

Imate pitanja ili tražite odgovarajuću osobu za razgovor? Stupite u kontakt sa nama.

Formular za kontakt

Posetite nas i na...

Osim naše globalne RECA web stranice, prisutni smo i s nizom drugih tema na društvenim mrežama.