Impressum

Impressum

Izdavač:

 

Reca d.o.o. Beograd

Vijci, alati i standardizovani delovi

Pančevački put 36/V

11210 Beograd

Tel:  +381 (11) 271 31 35
Fax: +381 (11) 271 31 55

e-mail: reca@reca.rs

Rukovodstvo: direktor Vladimir Ilić, prokurista Srđan Gavrilović 

Isključenje odgovornosti

Reca d.o.o. postavlja sadržaj svoje internet stranice sa velikom pažnjom i redovno je aktuelizira. Podaci su ipak samo za neobavezne opšte informacije i ne mogu se porediti sa individualnim savetovanjem kupca.

Reca d.o.o. ne preuzima garanciju za aktuelnost, tačnost i potpunost navedenih podataka na stranici a ni za smetnje pri konektovanju. Isto tako Reca d.o.o. ne preuzima odgovornost za navedene linkove i njihov sadržaj.

Za pokretanje linkova napuštate ponudu informacija Reca d.o.o. Za ponude drugih a posebno za zaštitu podataka mogu važiti pravila drugih.

Zaštita podataka

Svi lični podatci na internet stranici Reca d.o.o. koriste se isključivo za individualnu obradu vaših podataka, razmenu informacija ili dostavljanje ponuda. Reca d.o.o. garantuje da će vaši podaci biti čuvani u strogoj tajnosti.

© Copyright 2005, Kellner & Kunz AG i Reca d.o.o.

Sva prava zadržana. Text, slike, grafike, tonovi, animacije i videomaterijal kao i njihov poredak na web stranici su pod zaštitom podataka pokretača i drugih zakona o zaštiti podataka. Sadržaj ove stranice ne sme se koristiti u komercijalne svrhe tj. ne sme se kopirati ili mijenjati ili prosljeđivati na druga lica. Pored toga neke strane sadrže slike koje su pod zšstitom drugih.

Idi gore

RECA Grupa

Interesuju vas sve internacionalne firme u RECA grupi
Ovde možete da saznate više

Kontakt

Imate pitanja ili tražite odgovarajuću osobu za razgovor? Stupite u kontakt sa nama.

Formular za kontakt

Posetite nas i na...

Osim naše globalne RECA web stranice, prisutni smo i s nizom drugih tema na društvenim mrežama.