Nagrade i priznanja

Naši uspesi

Hermes-Logistik-nagrada 2014

Preduzeće dobija od Privreden Komore Austrije nagradu Hermes-Logistika 2014 u kategoriji „Održivosti“. Hermes – Logistik nagrada je redovna nagrada za izuzetna dostignuća u austrijskom transportu i logistici i jedna je od najpoželjnijih nagrada u Austriji.

i n e o 2013 – 2016: Nagrada privredene komore Gornje Austrije za primereno obrazovanje učenika

i n e o je skraćenica za inovacije, održivost, posvećenost i orijentisanost. Nagrada je dodeljena preduzeću za primerenu posvećenost obrazovanju učenika. Privredna komora Gornje Austrije nagrađuje preduzeća koja nude izuzetne performanse u obrazovanju učenika koji se ističu sa nadprosečnim ocenama na završnim ispitima. 

Complemento 2012: Nagrada za socijalni angažman

Na zvaničnoj dodeli nagrada Complemento 2012 od strane Udruženja civilnih invalida preduzeće je nagrađeno u kategoriji za privredu. Preduzeće sa svojom integrativnom politikom zapošljavanja pokazuje izuzetan socijalni angažman zapošljavanjem lica sa posebnim potrebama.

Finalisti pri dodeli austrijske nagrade za logistiku VNL 2012

Jedes Jahr vergibt der Verein Netzwerk Logistik (VNL - Österreichs größter Interessensplattform für Einkauf und Logistik) den österreichischen Logistikpreis. Unter der Rubrik „Beste innovative partnerschaftliche Logistiklösung“ reichten wir das neu entwickelte RFID-KANBAN-System – verbunden mit neu gestalteten Prozessen in der Intralogistik – ein und durften uns  zu den Finalisten zählen.

TÜV – Sertifikat po ISO 9001:2008

Sertifikacion o telo  TÜV SÜD Management Service GmbH potvrđuje, da  RECA implementira sistem upravljanja kvalitetom za distribuciju vijaka, alata, standardnih delova i u pružanju usluga u snabdevanju C-delovima uključujući sve lokacije i da kontinuirano poboljšava proces upravljanja kvalitetom.

 

RECA Grupa

Interesuju vas sve internacionalne firme u RECA grupi
Ovde možete da saznate više

Kontakt

Imate pitanja ili tražite odgovarajuću osobu za razgovor? Stupite u kontakt sa nama.

Formular za kontakt

Posetite nas i na...

Osim naše globalne RECA web stranice, prisutni smo i s nizom drugih tema na društvenim mrežama.