Naše vrednosti

Održivost

Održivost koja pokreće!

Stabilnost, pouzdanost, humanost, emocije opisuju smisao i svrhu naše grupacije. Održivost i partnerstvo dvije su temeljne vrijednosti koje su nam posebno važne i koje nas prate u našim dnevnim aktivnostima.

Iskrenost i pouzdanost vrlo su važne osobine koje su sadržane i u našem sloganu:

RECA | SPAJA. POKREĆE. INSPIRIŠE.

SPAJA. Stabilnost, sigurnost, kvaliteta i dugotrajna tradicija. 
Time ostvarujemo dugotrajne i sigurne poslovne odnose.

POKREĆE. Partnerstvo koje se živi.
Samo ako nešto pokrećemo onda i stvaramo održivu korist i dugotrajnu perspektivu.

INSPIRIŠE. Mi smo izvor inspiracije.
Inspiracija predstavlja emocionalnost koju dnevno ostvarujemo s našim kupcima.

Briga za društvo i zaštitu okoline, poverenje, iskrenost i pošteni međusobni odnos mogu se povezati sa zdravom težnjom za rastom i profitabilnim poslovanjem. Uvereni smo, da je za nas održivi razvoj strateški faktor uspeha i bitna konkuretna prednost. Samo profitabilna i uspešna preduzeća mogu dozvoliti troškove usmerene na korist društva i ekologije. Naša zdrava poslovna situacija, priznanja od naših poslovnih partnera i mnoga javna priznanja pokazuju nam da smo na dobrome putu.

Brošura o održivosti

"Održivost nije moderna pojava. Ona je već dugo prisutna u našem poduzeću i predstavlja temelj za dnevne zadatke što i pokazuju mnoge aktivnosti."

Mag. Ernst Wiesinger (Managing Director RECA Group i CEO Kellner & Kunz AG).

Compliance

Compliance ima najviši prioritet

Compliance ima u Kellner & Kunz-u i u RECA grupi zajedno s visokim zahtevom za kvalitet, proaktivnom zaštitom okoline, održivošću u menadžmentu, kod pitanja vezana uz odgovornost zaposlenih i kod svih operativnih procesa najviši prioritet.

Uprava društva Kellner & Kunz AG i direktori svih preduzeća RECA grupe isključivo su se opredelili za pošteno tržišno takmicenje kao i za pridržavanje svih važećih nacionalnih i međunardonih zakona, posebno onih koji se odnose na korupciju, podmićivanje i dogovor oko cena koje striktno odbijaju i ne tolerisu na bilo koji način.

Kellner & Kunz AG raspolaže s nizom smernica u kojima su nedvosmisleno formulisane odredbe o ponašanju. Svaki zaposleni je informisan o tome i prošao je odgovarajuće školovanje.

Efikasne smernice i zaštitne mere Efikasne smernice, odgovarajuća sigurnosna organizacija kao i ljudi koji se pridržavaju i koriste navedene smernice predstavljaju značajne sigurnosne cinioce i trebali bi dodatno podržati uspešni razvoj preduzeca!

"Compliance ima u našem preduzeću u svim područjima najviši prioritet. Kontinuirano ušavršavanje Compliance savetnika i interni kontrolni sistem osiguravaju pridržavanje pravila i zakona."

Mag. Astrid Siegel (Uprava, Kellner & Kunz AG).

RECA Grupa

Interesuju vas sve internacionalne firme u RECA grupi
Ovde možete da saznate više

Kontakt

Imate pitanja ili tražite odgovarajuću osobu za razgovor? Stupite u kontakt sa nama.

Formular za kontakt

Posetite nas i na...

Osim naše globalne RECA web stranice, prisutni smo i s nizom drugih tema na društvenim mrežama.